Choose another country or territory to see the content you are shopping for online.

Vid fysisk aktivitet producerar kroppen värme. För att reglera värmen produceras svett. Genom att välja rätt kläder hjälper du kroppen att hålla sig torr och sval.

Läs mer

Anorak är ett klassiskt klädesplagg som på många sätt kan anses som det ultimata ytterplagget. Den passar dynamiska friluftsaktiviteter där användaren ställer höga krav på funktion, slitstyrka och komfort.

Läs mer

Ända sedan vi tillverkade vår första byxa så har vi valt att placera fickorna på framsidan av byxan, och inte på sidan. Kontroversiellt tycker vissa. Smart tycker vi!

Läs mer

I Sverige vi har en unik rätt att vistas i skog och mark, men som gäster här finns det några saker att tänka på. Det finns skyldigheter som vi som nyttjar allemansrätten behöver ta hänsyn till.

Läs mer

Kyla behöver ska inte utgöra ett hinder för trivsamma utomhusvistelser under vinterhalvåret – med rätt kunskap och adekvat utrustning kan du njuta av naturen även under de allra kallaste dagarna!

Läs mer

Genom att vårda dina outdoorkläder kan du både utöka livslängden och bibehålla dess ursprungliga funktionalitet. Återimpregnering med vax är ett exempel på sådan vård, som gör att plaggens slitstyrka och vattenbeständighet bevaras.

Läs mer

Vid alla längre utomhusvistelser är ändamålsenlig klädsel A och O. Vid ombytlig väderlek, eller om du avser ägna dig åt aktivitet med växlande ansträngningsgrad, är det viktigt att plaggen du bär är väl anpassade till varandra!

Läs mer