Crafter Pro Trouser

Hybridbyxa för outdoor & arbete

Hybridbyxa för outdoor & arbete

Crafter Pro Trouser är ett par påkostade, funktionella och bekväma byxor i gränslandet mellan outdoor och arbete.

Det är en mångsidig byxa som är utvecklad för att passa lika bra i skogen som på bygget. Den är tillverkad i vårt kännetecknande Fixar-material, en extremt slitstark och bekväm bomullscanvas med full fyrvägsstretch. Crafter Pro Trouser är en rejäl och mycket väl genomtänkt arbetsbyxa som dagligen används av hantverksproffs, hemmafixare och outdoorentusiaster över hela världen!

Crafter Pro Trouser har på kort tid gått och blivit en av våra absolut mest populära byxmodeller. Inte så konstigt eftersom den är försedd med ett genomtänkt ficksystem och unik funktionalitet. Byxan har en skönt åtsittande passform för att underlätta din arbetsdag!

"Perfekta att ha som byggbyxor, friluftsbyxor eller att gå i trädgården med. Slimmad modell som håller knäskydden på plats när man rör sig. Långt bättre än mina andra snickarbyxor. Precis vad jag letat efter en tid!" ★★★★★ Gustav B. (Verifierad köpare) "Perfekt byxa för mig som gårdsägare. En perfekt arbets-, fritids- och jaktbyxa!" ★★★★★ Robin O. (Verifierad köpare) "Snygga och sköna byxor som är perfekta att använda för alla utomhusaktiviteter!" ★★★★★ Eva V. (Verifierad köpare) "Detta var nog dom bästa arbetsbyxor jag har haft under min 70 år..." ★★★★★ Mats S. (Verifierad köpare) "Bästa byxan! Köpte för att använda som allround-arbetsbyxa. Är så nöjd och har använt byxorna dagligen sedan jag fick hem dem. Lösningen med fickorna på låren är fantastisk och ger lätt åtkomliga verktyg på ett unikt sätt." ★★★★★ Anonymous. (Verifierad köpare) "Haft byxorna på mig nästan dagligen i tre månader, och de klarar jobb i naturreservat bland alla taggbuskar hittills helt utan spår. Mycket lyckat!" ★★★★★ Jochen S. (Verifierad köpare) "Perfekta att ha som byggbyxor, friluftsbyxor eller att gå i trädgården med. Slimmad modell som håller knäskydden på plats när man rör sig. Långt bättre än mina andra snickarbyxor. Precis vad jag letat efter en tid!" ★★★★★ Gustav B. (Verifierad köpare) "Perfekt byxa för mig som gårdsägare. En perfekt arbets-, fritids- och jaktbyxa!" ★★★★★ Robin O. (Verifierad köpare) "Snygga och sköna byxor som är perfekta att använda för alla utomhusaktiviteter!" ★★★★★ Eva V. (Verifierad köpare) "Detta var nog dom bästa arbetsbyxor jag har haft under min 70 år..." ★★★★★ Mats S. (Verifierad köpare) "Bästa byxan! Köpte för att använda som allround-arbetsbyxa. Är så nöjd och har använt byxorna dagligen sedan jag fick hem dem. Lösningen med fickorna på låren är fantastisk och ger lätt åtkomliga verktyg på ett unikt sätt." ★★★★★ Anonymous. (Verifierad köpare) "Haft byxorna på mig nästan dagligen i tre månader, och de klarar jobb i naturreservat bland alla taggbuskar hittills helt utan spår. Mycket lyckat!" ★★★★★ Jochen S. (Verifierad köpare)

Byxan är tillverkad i en bekväm bomullsstretch som är försedd med ett extralager impregnerad polycotton framtill för att addera slitstyrka och vattentålighet. Detta parti kan med fördel impregneras med vårt Original Wax för att förstärka de vattenavvisande egenskaperna. 

Köp herr Köp dam Köp herr Köp dam

Fler populära byxor

Se alla byxor