Våra topp-produkter – enligt er!

Våra topp-produkter – enligt er!

Upptäck våra mest omtyckta klassiker och favoriter! Vi på Garphyttan är otroligt stolta över att ha fått över 7 700 verifierade produktrecensioner på våra plagg sedan lanseringen. Ett snittbetyg på över 4,5/5 visar att våra kunder är nöjda med våra produkter och det betyder allt för oss!

Här har vi sammanställt våra tio mest populära produkter, som har blivit favoriter bland våra kunder. Vi är glada att kunna erbjuda kläder av hög kvalitet som håller länge och passar för alla tillfällen. Bland våra mest omtyckta produkter finns allt från slitstarka skjortor och funktionella skaljackor till praktiska arbetsbyxor. 

Tack för att du väljer Garphyttan! Vi ser fram emot att leverera högkvalitativa plagg som du kommer att kunna använda och älska i många år framöver.

Stilren, bekväm, slitstark och funktionell – det är ingen slump att Carpenter Shirt är vår populäraste produkt alla kategorier! En mångsidig skjorta för alla aktiviteter och sammanhang. Bokstavligen talat. Passar lika bra på jobbet, i skogen, på festen och till vardags!

Köp herr Köp dam Köp herr Köp dam

Mångsidig produkt som både kan användas som förstärkningsplagg och ytterjacka, vid utomhusarbete eller till vardags! Den har ett yttertyg i kraftig men mjuk bomullsflanell, och håller värmen tack vare vindtätt membran och isolerande lättviktspolyester.

Köp herr Köp dam Köp herr Köp dam

Garphyttan Specialist Fleece är ett perfekt packbart förstärkningsplagg, tillverkat av lätt polyester och med full fyrvägsstretch. Den är slitstark, snabbtorkande och utrustad med flera smarta fickor och ventilationsdragkedjor. Den är oerhört mångsidig och kan lika gärna bäras när du åker skidor eller på hundpromenaden som på jobbet.

Köp herr Köp dam Köp herr Köp dam

En livstid av erfarenheter av livet utomhus, decennier av erfarenhet av produktutveckling, nedkokat till en kompromisslös produkt. Resultatet? Crafter Trouser! En mångsidig byxa som på ett unikt sätt kombinerar egenskaperna slitstyrka och stretch, såväl som funktion och komfort.

Köp herr Köp dam Köp herr Köp dam

Original Fleece är en högkvalitativ fleecetröja som kommer hålla dig varm under kallare dagar. Med sin stilrena design och vackert stickade struktur passar den utmärkt som ett mellanlager under en skaljacka eller som en värmande tröja. Det är en mångsidig tröja som passar till de flesta tillfällen!

Köp herr Köp dam Köp herr Köp dam

Passar dynamiska friluftsaktiviteter där höga krav ställs på funktion, slitstyrka och komfort. Använd anoraken som ett skal över värmande mellanlager när det är kyligt eller som ett självständigt ytterplagg när det är mildare. Lämna ryggsäcken hemma, här finns gott om plats för allt du behöver för en dag i naturen! 

Köp herr Köp dam Köp herr Köp dam

Stilren, funktionell, bekväm och precis lagom varm – det är ingen slump att pilefleecen blivit vårens populäraste ytterplagg vid alla typer av utomhusvistelser! Den är försedd med totalt tio (!) rymliga och praktiska fickor och kan lika gärna bäras i skogen som på jobbet eller till vardags.

Köp herr Köp dam Köp herr Köp dam

Ett unikt samarbete mellan handsktillverkaren Hestra och Garphyttans grundare Johan Skullman. Resultatet? En kompromisslös kvalitetsprodukt i gränslandet mellan outdoor och arbete. Tillverkad i följsam och slitstark getnappa, ett material med snudd på oändlig hållbarhet om det vårdas på rätt sätt.

Köp Skullmanhandsken

Specialist Jacket är en slitstark, stilren, bekväm och funktionell jacka som passar lika bra i skogen som till vardags. Välj en rymlig storlek och komplettera med lämpliga mellanlager för användning i alla väder- och temperaturförhållanden. Det är en mångsidig skaljacka som kan användas året runt!

Köp herr Köp dam Köp herr Köp dam

Lättviktspile med ventilationsdragkedjor och väderskyddande ståkrage. 6 rymliga fickor, varav 4 med blixtlåsförslutning. Pilefleecenen har blivit omåttligt populär under de senaste åren. De har en råbarkad elegans utan att tumma på funktionaliteten. Crafter Pile är snygg och skön, samtidigt som den är slitstark och varm!

Köp herr Köp dam Köp herr Köp dam