Den ultimata friluftsbyxan

Den ultimata friluftsbyxan

Vi har letat ett helt liv utan hitta en den perfekta byxan för mångsidigt utomhusanvändande. Så vi tog saken i egna händer. Vår Original Trouser kombinerar funktion, slitstyrka och komfort - till ett rimligt pris.

Den innovativa friluftsbyxan Original Trouser är framtagen för att möta de högsta krav som ställs på ett dynamiskt friluftsliv. Med slitstarka material och stretchpaneler får du en oslagbar kombination av tålighet och flexibilitet. Oavsett om du ska ta dig an bergstoppar eller bara vill ha en pålitlig och bekväm byxa för vardagen, så är Original Trouser byxan för dig!

Original Trouser är försedd med ventilationsdragkedjor längs med sidorna.

"Gedigen byxa i väldig bra kvalité!" ★★★★★ Jonas Å. (Verifierad köpare) "Sjukt snygga och sköna. Älskar den gröna färgen. Riktigt snygga tillsammans med Crafter Pile eller skjorta i samma gröna nyans." ★★★★★ Robin G. (Verifierad köpare) "Perfekta, snygga och praktiska allround-byxor. Jag kollade storleksguiden och fick perfekt passform." ★★★★★ Anonymous. (Verifierad köpare) "Kvaliteten är omedelbart kännbar. Robusta tyger, användarvänlig design. Riktigt bra byxa!" ★★★★★ Carl P. (Verifierad köpare) "Otroligt trevlig att använda, de är lätta och luftiga. Rekommenderas!" ★★★★★ Anonymous. (Verifierad köpare) "Väldigt nöjd med mina byxor i storlek 50, jag har stora ben och dessa satt väldigt bra. Mycket förvaring och slitstarkt material, kommer användas frekvent!" ★★★★★ Adam M. (Verifierad köpare) "Perfekta, snygga och praktiska allround-byxor. Jag kollade storleksguiden och fick perfekt passform." ★★★★★ Anonymous. (Verifierad köpare) "Gedigen byxa i väldig bra kvalité!" ★★★★★ Jonas Å. (Verifierad köpare) "Sjukt snygga och sköna. Älskar den gröna färgen. Riktigt snygga tillsammans med Crafter Pile eller skjorta i samma gröna nyans." ★★★★★ Robin G. (Verifierad köpare) "Kvaliteten är omedelbart kännbar. Robusta tyger, användarvänlig design. Riktigt bra byxa!" ★★★★★ Carl P. (Verifierad köpare) "Otroligt trevlig att använda, de är lätta och luftiga. Rekommenderas!" ★★★★★ Anonymous. (Verifierad köpare) "Väldigt nöjd med mina byxor i storlek 50, jag har stora ben och dessa satt väldigt bra. Mycket förvaring och slitstarkt material, kommer användas frekvent!" ★★★★★ Adam M. (Verifierad köpare)

Vi har utformat Original Trouser enligt vår vision av hur ett par outdoorbyxor bör vara. Bekvämlighet, slitstyrka och funktionalitet är tre grundpelare i hur Original Trouser är framtagen, vilket innebär att vi försett byxan med bland annat:

  • Ett mjukt, följsamt och slitstarkt material som är vattenavvisande
  • Flera genomtänkta och funktionella fickor
  • Dubbla ventilationsdragkedjor på vardera sida
  • Fickor för knäskydd
  • Nerhållningsrem vid benslutet (att fästa i skosnörningen)
  • Avglidningsskydd för hängslen


Dess mångsidighet gör att du i Original Trouser får en byxa som kan bäras egentligen när som helst. De gör sig bäst i naturen, som till exempel vandringsbyxor, men kan lika gärna bäras som ett par arbetsbyxor eller till vardags under hundpromenaden.

Original Trouser finns i flera jordnära färger för både herr och dam.

De två benfickorna är strategiskt placerade på framsidan för att säkerställa enkel åtkomst.

Original Trouser är tillverkad i en bekväm och slitstark blandning av polyester och bomull, som med fördel kan behandlas med vårt Original Wax för att förstärka dess vattenavvisande egenskaper. Byxan är också försedd med flera kontrastpaneler som inte bara ger en snygg design, utan också erbjuder bra med stretch. Detta ger byxan en följsamhet som gör dem mycket trevliga att använda.

Köp herr Köp dam Köp herr Köp dam

Nerhållningsremmen gör det möjligt för dig att fästa byxorna vid dina skosnören för att hålla dem på plats.

Fler populära friluftsbyxor

Se alla byxor