Garphyttan Termos Värmejacka Fjädervikt

kr1,299.00

(VAT incl.)

Size guide
I lager - Leverans inom 1-3 arbetsdagar

Fast delivery

30 days return policy

Free shipping above 500kr

Fria byten

Description

Garphyttan Termos Värmejacka Fjädervikt är en väldigt lätt och smidig jacka som är oerhört enkel att packa ned i ryggsäcken vilket resulterar i ett plagg som du alltid kan ha till hands. Jackan är utrustad med ståkrage för att skydda och värma halspartiet. Jackan är också försedd med förstärkningar på axelpartierna.

Garphyttan Termos Värmejacka Fjädervikt är utrustad med två stycken bröstfickor och inuti dessa finner du två inre fickor som är utmärkt för att förvara mindre utrustning, de inre fickorna är varmare och ser till att batteriet på exempelvis mobil och pannlampa hålls i bättre skick. Jackan har även två handfickor för förvaring av mjukare tillbehör men också för att värma händerna. På insidan finner du större avlastningsfickor där du exempelvis kan förvara halsduk, vantar, balaclava och andra tillbehör som är viktigt att ha med.

Termos Värmejacka Fjädervikt har smidiga ärmslut för att passa handskar och ett eventuellt ytterplagg. Jackan är ett funktionellt och packbart förstärkningsplagg som tack vare isolationsfyllning av syntet blir jackan otroligt tålig mot fukt.

15805-K521-10002
4 Items
7350027684381

Data sheet

 • Material
  Axelparti: 65% Polyester 35% Bomull
  Foder: 100% Polyester
  Stoppning: 100% Polyester
  Yttertyg: 100% Nylon
 • Properties
  2-vägs dragkedja
  Fickor inuti bröstfickorna
  Funktionell
  Lätt och packbar
  Smidiga ärmslut
  Värmande krage
 • Passform
 • Vikt

Customers who bought this product also bought:

Garphyttan Röjaren Fleece

Price kr899.00
chat Comments (0)