Free shipping above $150 Fast deliveries Free returns

Naturligt funktionella plagg i merinoull och bambu

Naturligt funktionella plagg i merinoull och bambu

Garphyttan välkomnar lager 1 – efterlängtade nyheter i de mjuka och naturligt funktionella materialen merinoull och bambu.

Det har länge varit efterfrågat, och nu kan vi äntligen erbjuda genomtänkta och funktionella underställ. De är tillverkade i ull och bambu, två material med unika funktionsegenskaper som inget syntetiskt material lyckas replikera – det isolerar även när det är vått.

Våra underställ är tillverkade i en innovativ materialmix bestående av 50% merinoull45% bambuviskos och 5% spandex. Komponenter som både var för sig och i en synergisk samverkan bidrar till en svårslagen funktion, komfort och slitstyrka.

★★★★★

"Underbar undertröja precis i min stil, mjuk och skön med knappar vid halsen som jag älskar. Och den går att tvätta i 40 grader – underbart när man svettas som jag. Säkert inte den enda jag köper av denna modell!"

/ Peter S. om Garphyttan Baselayer Henley M

★★★★★

"Underbar undertröja precis i min stil, mjuk och skön med knappar vid halsen som jag älskar. Och den går att tvätta i 40 grader – underbart när man svettas som jag. Säkert inte den enda jag köper av denna modell!"

/ Peter S. om Garphyttan Baselayer Henley M

Merinoull:

Ull har unika funktionsegenskaper som inget syntetiskt material lyckas replikera: att det isolerar även när det är vått.

Bambuviskos:

Bambu är naturligt ventilerande, odörhämmande och temperaturreglerande – det värmer när det är kallt och svalkar när det är varmt.

Spandex:

Plagg i ren merino/bambu har god funktion men begränsad slitstyrka, genom att tillföra Spandex har vi lyckats avhjälpa det.

De långärmade överdelarna är försedda med våra patenterade armhålefickor, där du kan förvara mindre prylar som till exempel en mobiltelefon eller ett par glasögon.

Fler värmande plagg

Se fler fleecetröjor