Free shipping above $150 Fast deliveries Free returns

Vår tolkning av en tidlös klassiker

Vår tolkning av en tidlös klassiker

Fiberpälsjacka, sherpafleece, glesbygdskavaj – kärt barn har många namn. Pilefleecen är en ikon för den lantliga livsstilen, och Crafter Pile är vår tolkning av denna tidlösa klassiker!

Ett mångsidigt utseende och genomtänkta materialval gör Garphyttan Crafter Pile till en vardagsfavorit som garanterat kommer att hålla dig varm, oavsett årstid. Den har en råbarkad elegans utan att tumma på funktionaliteten, och kan användas som ett mellanlager när det är riktigt kallt eller som en snygg jacka under vår och höst.

Crafter Pile ger dig maximalt med värme och bekvämlighet samtidigt som du får en stilren och elegant look.

"Skön kvalitet! Många bra placerade fickor och bra ventilationsmöjligheter. Perfekt under en skaljacka! Mycket nöjd!!!" ★★★★★ Lars B. (Verifierad köpare) "Fantastiskt skön fleecetröja. Rymlig i storleken. Jag tycker ganska ofta att damtröjor är lite väl insvängda i midjan. Den här tröjan var inte alls det utan man får lätt plats med något rejält under. En bra tröja att även kunna användas som jacka under vår och höst." ★★★★★ Maria H. (Verifierad köpare) "Denna tröja blev snabbt en ny favorit! Varm med flera ventilationsmöjligheter. Storleken passade perfekt, kan bäras direkt på underställ men även med förstärkningsplagg under. L 190cm 80kg." ★★★★★ Urban A. (Verifierad köpare) "Denna jacka är snygg, varm, väldigt välsydd och praktisk med alla sina fickor på både utsidan och insidan." ★★★★★ Barbro W. (Verifierad köpare) "Otroligt skön, varm, den här kommer att vara en stöttepelare under många år ute i naturen!! Perfekt i storlek, perfekt, snabb leverans som vanligt. Jag är lika nöjd som med alla era produkter som jag köpt!" ★★★★★ Magnus H. (Verifierad köpare) "Riktigt go glesbygdskavaj med bra fickor. Dragkedjorna är rejäla, och kvaliteten är bra generellt. Storleken är stor, men det är ju poängen. Skyddar bra mot vind, iallafall nu när den är ny. Bra grejer." ★★★★★ Eric Z. (Verifierad köpare) "Skön kvalitet! Många bra placerade fickor och bra ventilations möjligheter. Perfekt under en skaljacka! Mycket nöjd!!!" ★★★★★ Lars B. (Verifierad köpare) "Fantastiskt skön fleecetröja. Rymlig i storleken. Jag tycker ganska ofta att damtröjor är lite väl insvängda i midjan. Den här tröjan var inte alls det utan man får lätt plats med något rejält under. En bra tröja att även kunna användas som jacka vår och höst." ★★★★★ Maria H. (Verifierad köpare) "Denna tröja blev snabbt en ny favorit! Varm med flera ventilations möjligheter. Storleken passade perfekt, kan bäras direkt på underställ men även med förstärkningsplagg under. L 190cm 80kg." ★★★★★ Urban A. (Verifierad köpare) "Denna jacka är snygg, varm, väldigt välsydd och praktisk med alla sina fickor på både utsidan och insidan." ★★★★★ Barbro W. (Verifierad köpare) "Otroligt skön, varm, den här kommer att vara en stöttepelare under många år ute i naturen!! Perfekt i storlek, perfekt , snabb leverans som vanligt. Jag är lika nöjd som med alla era produkter som jag köpt!" ★★★★★ Magnus H. (Verifierad köpare) "Riktigt go glesbygdskavaj med bra fickor. Dragkedjorna är rejäla, och kvaliteten är bra generellt. Storleken är stor, men det är ju poängen. Skyddar bra mot vind, iallafall nu när den är ny. Bra grejer." ★★★★★ Eric Z. (Verifierad köpare)

Crafter Pile är framtagen för att möta de hårda kraven som ställs på kläder och utrustning för ett aktivt uteliv. Några av anledningarna till varför den blivit en favorit bland de som kräver det bästa är:

  • Ett mjukt men slitstarkt material som värmer bra
  • Fyra rymliga fickor (två bröst- och två handfickor)
  • Två ventilationsdragkedjor på vardera sida
  • En hög krage som skyddar mot kyla och vind
  • Mjuka ärmslut

Detta, i kombination med dess eleganta och klassiska look, gör att du får en mångsidig, snygg och användbar fleecejacka som som du kan bära egentligen när som helst, oavsett om du ska arbeta i trädgården, gå på långpromenad eller plocka svamp i skogen.

Flera smarta fickor och ett slitstarkt tyg gör Crafter Pile till ett mycket bra val för alla tuffa jobb. 

Köp herr Köp dam Köp herr Köp dam

Fler populära fleecetröjor

Se alla fleecetröjor