Free shipping above $150 Fast deliveries Free returns

Specialist Stretch Shorts

Funktionella friluftsshorts för sommarens äventyr

Funktionella friluftsshorts för sommarens äventyr

Garphyttan Specialist Stretch Shorts är skapade för äventyr i varmare temperaturer. Oavsett om du bestiger bergstoppar eller bara behöver bekväma och pålitliga shorts för vardagligt bruk, så är de det perfekta valet för dig!

Garphyttan Specialist Stretch Shorts är framtagna för sommarens alla äventyr, stora som små. De är tillverkade i ett skönt och tåligt stretchmaterial som ger shortsen en följsam och bekväm passform, även under med krävande fysiska aktiviteter. I Specialist Stretch Shorts får du en optimal kombination av komfort, hållbarhet och funktionalitet som hjälper dig att klara av allt från fjällvandring i krävande terräng till avkopplande utflykter!

Det lätta och följsamma stretchtyget gör shortsen sköna att bära vid till exempel fjällvandring.

"Ett par shorts som kan användas till allt, vandring, trädgård, golf m.m. Är verkligen supernöjd med både passform och utseende!" ★★★★★ Stefan B. (Verifierad köpare) "Den här shortsen är perfekta. Och så gillar jag särskilt att fickorna är stretchiga och kan svälja oväntat många prylar. Nästan lite magiskt." ★★★★★ Anonymous. (Verifierad köpare) "Något annat än supernöjd går inte att vara. Lätta shorts som känns oerhört mjuka. En välsignelse för de varma dagarna i skogsmaskinen." ★★★★★ Bob F. (Verifierad köpare) "Fantastiska shorts som jag mer eller mindre lever i just nu! Så bra att jag efter en vecka beställde samma i långa byxor också ???? 190cm lång och 90kg strl 52 sitter perfekt!" ★★★★★ Johan E. (Verifierad köpare) "Jag har använt specialistbyxan i 18 månader, så jag beslutade mig för att investera i de matchande shortsen. De är fantastiska! Robusta men lätta och otroligt bekväma för vandring och arbete i vildmarken. Medan jag vandrar uppför backar tillåter stretchmaterialet fri rörelse. Tack för ännu en fantastisk produkt!" ★★★★★ Morgan W. (Verifierad köpare) "Extremt bekväma, praktiska och också snygga." ★★★★★ Anonymous. (Verifierad köpare) "Ett par shorts som kan användas till allt, vandring, trädgård, golf m.m. Är verkligen supernöjd med både passform och utseende!" ★★★★★ Stefan B. (Verifierad köpare) "Den här shortsen är perfekta. Och så gillar jag särskilt att fickorna är stretchiga och kan svälja oväntat många prylar. Nästan lite magiskt." ★★★★★ Anonymous. (Verifierad köpare) "Något annat än supernöjd går inte att vara. Lätta shorts som känns oerhört mjuka. En välsignelse för de varma dagarna i skogsmaskinen." ★★★★★ Bob F. (Verifierad köpare) "Fantastiska shorts som jag mer eller mindre lever i just nu! Så bra att jag efter en vecka beställde samma i långa byxor också ???? 190cm lång och 90kg strl 52 sitter perfekt!" ★★★★★ Johan E. (Verifierad köpare) "Jag har använt specialistbyxan i 18 månader, så jag beslutade mig för att investera i de matchande shortsen. De är fantastiska! Robusta men lätta och otroligt bekväma för vandring och arbete i vildmarken. Medan jag vandrar uppför backar tillåter stretchmaterialet fri rörelse. Tack för ännu en fantastisk produkt!" ★★★★★ Morgan W. (Verifierad köpare) "Extremt bekväma, praktiska och också snygga." ★★★★★ Anonymous. (Verifierad köpare)

Vi har försett Specialist Stretch Shorts med alla egenskaper och funktioner som man vill att ett par friluftshorts ska ha. De är oerhört lätta och följsamma, samtidigt som förstärkningar i rip-stop gör dem siltstarka och hållbara. Materialet är snabbtorkande, vilket gör att de till och med kan användas när du tar ett svalkande dopp i det blå. Flera praktiska fickor gör att du alltid kan ha med dig värdesaker och andra viktiga småprylar. 

Shortsen har sju praktiska fickor (fem fram och två bak) där du kan förvara värdesaker och annat smått.

Utöver noggrant utvalda material och smarta funktioner har vi också gett Specialist Stretch Shorts en enkel men väldigt stilren design. Det är alltså en mycket mångsidig byxa som kan bäras egentligen när som helst, oavsett om det är en varm sommardag i stan eller under dina äventyr i naturen. Det följsamma och bekväma stretchtyget gör shortsen väldigt sköna att bära vid tuffare aktiviteter som till exempel fjällvandring eller cykling.

Köp herr Köp dam Köp herr Köp dam

Specialist Stretch Shorts är den perfekta följeslagaren för sommarens alla äventyr!

Fler populära friluftsbyxor

Se alla byxor