Free shipping above $150 Fast deliveries Free returns

Funktionella shorts för
arbete & äventyr

Crafter- och Specialist Shorts

Crafter- och Specialist Shorts

Oavsett om du behöver praktiska arbetskläder eller äventyrsbeklädnad, har vi de perfekta shortsen för dig. Med Crafter-serien får du bekväma och funktionella arbetsshorts i slitstark bomullsstretch. För äventyrsentusiaster har vi Garphyttan Specialist Stretch Shorts, lätta och följsamma shorts i fyrvägsstretch för dynamiska friluftsaktiviteter. 

Crafter-serien erbjuder bekväma och funktionella arbetsshorts som är konstruerade för att möta kraven som ställs på arbetskläder. Med vårt karakteristiska ficksystem och slitstarka bomullsstretch, kommer du att uppleva oöverträffad komfort och hållbarhet. Dessa shorts är skapade för att klara av tuffa förhållanden utan att tumma på sin funktionalitet.

För äventyrsentusiaster och de som älskar att utforska naturen, rekommenderar vi Specialist Stretch Shorts. Dessa lätta shorts är tillverkade av en slitstark bomull/polyesterblandning som snabbt torkar och är vindtät. Med full fyrvägsstretch och praktiska lårfickor är dessa shorts perfekta för dynamiska friluftsaktiviteter som vandring och cykling. Du kommer att uppskatta den följsamma passformen och rörelsefriheten som dessa shorts ger dig.

Specialist Stretch Shorts

Garphyttan Specialist Stretch Shorts är tillverkade av skönt och tåligt stretchmaterial som ger en bekväm passform, även under krävande aktiviteter. Med optimal komfort, hållbarhet och funktionalitet är de idealiska för fjällvandringar och avkopplande utflykter. Utrustade med lättviktighet, rip-stop-förstärkningar och snabbtorkande egenskaper, samt praktiska fickor för dina värdesaker – dessa shorts har allt du behöver för en otrolig friluftsupplevelse!

"Ett par shorts som kan användas till allt, vandring, trädgård, golf m.m. Är verkligen supernöjd med både passform och utseende!" ★★★★★ Stefan B. (Verifierad köpare) "Den här shortsen är perfekta. Och så gillar jag särskilt att fickorna är stretchiga och kan svälja oväntat många prylar. Nästan lite magiskt." ★★★★★ Anonymous. (Verifierad köpare) "Något annat än supernöjd går inte att vara. Lätta shorts som känns oerhört mjuka. En välsignelse för de varma dagarna i skogsmaskinen." ★★★★★ Bob F. (Verifierad köpare) "Fantastiska shorts som jag mer eller mindre lever i just nu! Så bra att jag efter en vecka beställde samma i långa byxor också ???? 190cm lång och 90kg strl 52 sitter perfekt!" ★★★★★ Johan E. (Verifierad köpare) "Jag har använt specialistbyxan i 18 månader, så jag beslutade mig för att investera i de matchande shortsen. De är fantastiska! Robusta men lätta och otroligt bekväma för vandring och arbete i vildmarken. Medan jag vandrar uppför backar tillåter stretchmaterialet fri rörelse. Tack för ännu en fantastisk produkt!" ★★★★★ Morgan W. (Verifierad köpare) "Extremt bekväma, praktiska och också snygga." ★★★★★ Anonymous. (Verifierad köpare) "Ett par shorts som kan användas till allt, vandring, trädgård, golf m.m. Är verkligen supernöjd med både passform och utseende!" ★★★★★ Stefan B. (Verifierad köpare) "Den här shortsen är perfekta. Och så gillar jag särskilt att fickorna är stretchiga och kan svälja oväntat många prylar. Nästan lite magiskt." ★★★★★ Anonymous. (Verifierad köpare) "Något annat än supernöjd går inte att vara. Lätta shorts som känns oerhört mjuka. En välsignelse för de varma dagarna i skogsmaskinen." ★★★★★ Bob F. (Verifierad köpare) "Fantastiska shorts som jag mer eller mindre lever i just nu! Så bra att jag efter en vecka beställde samma i långa byxor också ???? 190cm lång och 90kg strl 52 sitter perfekt!" ★★★★★ Johan E. (Verifierad köpare) "Jag har använt specialistbyxan i 18 månader, så jag beslutade mig för att investera i de matchande shortsen. De är fantastiska! Robusta men lätta och otroligt bekväma för vandring och arbete i vildmarken. Medan jag vandrar uppför backar tillåter stretchmaterialet fri rörelse. Tack för ännu en fantastisk produkt!" ★★★★★ Morgan W. (Verifierad köpare) "Extremt bekväma, praktiska och också snygga." ★★★★★ Anonymous. (Verifierad köpare) Köp herr Köp dam Köp herr Köp dam

Crafter Shorts

Garphyttan Crafter Shorts är det perfekta valet för arbetskläder. Dessa shorts är tillverkade av slitstarkt Fixar-material med fyrvägsstretch för överlägsen komfort och hållbarhet. Med förstärkningar, praktiska fickor och maximal rörelsefrihet är de perfekta för både professionella och hobbysnickare. I Garphyttan Crafter Shorts får du ett par bekväma, slitstarka och praktiska arbetsshorts som kommer att hålla länge!

"Gav bort shortsen som en present. De blev otroligt uppskattade. Fin kvalitet och många smarta fickor. Rekommenderas varmt!" ★★★★★ Anonymous. (Verifierad köpare) "Riktigt sköna och funktionella shorts! Mycket rymliga och praktiska fickor." ★★★★★ Thomas S. (Verifierad köpare) "Precis vad jag vill ha. Som mina gamla snickersshorts men utan onödiga fickor och snygga." ★★★★★ Anders A. (Verifierad köpare) "Super bra på alla sätt och vis." ★★★★★ David L. (Verifierad köpare) "Som byxorna fast shorts. Toknöjd!!" ★★★★★ Gustav W. (Verifierad köpare) "Shorten är smidiga och sitter bra och har många fickor för att man ska få plats med det man behöver ha med sig." ★★★★★ Anonymous. (Verifierad köpare) "Gav bort shortsen som en present. De blev otroligt uppskattade. Fin kvalitet och många smarta fickor. Rekommenderas varmt!" ★★★★★ Anonymous. (Verifierad köpare) "Riktigt sköna och funktionella shorts! Mycket rymliga och praktiska fickor." ★★★★★ Thomas S. (Verifierad köpare) "Precis vad jag vill ha. Som mina gamla snickersshorts men utan onödiga fickor och snygga." ★★★★★ Anders A. (Verifierad köpare) "Super bra på alla sätt och vis." ★★★★★ David L. (Verifierad köpare) "Som byxorna fast shorts. Toknöjd!!" ★★★★★ Gustav W. (Verifierad köpare) "Shorten är smidiga och sitter bra och har många fickor för att man ska få plats med det man behöver ha med sig." ★★★★★ Anonymous. (Verifierad köpare) Köp Crafter Shorts